Játéktípusok

A játék menete:

A játékosok megérkezését követően, egy szerződés aláírása után, mindenki megkapja a felszerelését, ami áll:  egy német terepmintás harckocsizó overallból, maszkból, .kesztyűből, fegyverből (marker ). Nőknek kötelezően védőmellényt adunk. Ha igény van rá, akkor nyakvédőt, fejkendőt illetve cipővédő zoknit is tudunk biztosítani. Miután kiválasztották, hogy ki milyen alapdíjra tart igényt, mindenki megkapja a munícióját is. A játék elején tartunk egy rövid eligazítást a szabályokról, a fegyverekről…A mi pályánkon nem kapnak tőlünk vagy egymástól úgymond „beavató lövést” a játékosok! Ez nem a mi stílusunk. A játék során úgyis mindenki megtapasztalja, hogy milyen is az, ha törődnek az emberrel!

A szabályok be nem tartása a játékból való kitiltást vonja maga után!

Egy lőlapon feljegyezzük, ki mennyi lőszert igényelt még az alapdíjon kívül a játék során. Ez az elszámoláskor van segítségünkre.
A játék nincs időhöz kötve. Addig játszatok, amíg akartok, és persze a lőszeretek bírja. A játék több menetre tagolódik. A létszámtól és gyorsaságtól függ, hogy meddig tart egy menet.(Ha például egy kivétellel kiesett mindenki, vagy megvalósult a feladat, amit célul tűzött ki a csapat, akkor ér véget egy menet.)

 

A játéktípusok leírása:

A játék során két csapat küzd egymás ellen, miközben különböző feladatokat kell megoldaniuk.
Felszerelésük egy sűrített gázzal működő fegyverből- mely ételfestékkel töltött zselatingolyót lő ki - és speciális védőöltözékből áll, melynek használatával teljesen veszélytelen a harc.
Itt mindenki megtapasztalhatja milyen érzés Rambo-ként küzdeni a vadonban, miközben golyók süvítenek el a füle mellett.
A fegyverropogást elnyomja a torokban lévő szívdobogás hangja, és a lélegzetvétel is árulkodó zajnak tűnik.
A mindvégig magas adrenalin szint garantálva van. Ujjak a ravaszon, lövésre készen, de vigyázat, mert egy sötét szobába belépve nem tudni, az ellenséggel vagy a saját csapattársával néz e majd farkasszemet a harcos.
A közös cél elérése érdekében könnyen kerülhet az ember az ellenfél csapdájába, amikor is legszívesebben láthatatlanná válna.
Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben csak a saját csapattársaira számíthat a játékos.

 

Játéktípusok:

Róka Vadászat

"Rókavadászat"

cél: egy önként jelentkezőt próbálnak kilőni a vadászok

Az elnök emberei

"Az Elnök emberei"

cél: a testőrök által védett "Elnököt" kell likvidálni

Lost Action Hero

"Lost action Hero"

cél:  két szembeálló csapat küzd az utolsó túlélőig 

Végső Csapás

"Végső csapás"

cél: a "nukleáris csapást" elindító szerkezet megszerzése és aktiválása   

Hódítás

"Hódítás"

cél: a győzelmi jelkép (zászló) megszerzése, megtartása, és a várfokra való kitűzése 

Leszámolás

"Leszámolás"

cél: a párbaj etikett íratlan szabálya szerint: 1 sértett, 1 segéd, 1 fegyver, 1 lőszer. Egymásnak háttal 10-10 lépés...

Közönséges Mészárlás

"Közönséges mészárlás"

cél: Két csapat a réten, fedezék nélkül egymással szemben...

Zombi

"ZOMBI"

cél: Egy önként vállalkozó Zombira vadászik a csapat, akit kizárólag fejlövéssel lehet kiiktatni. A Zombi által lelőtt játékosok Zombivá válnak, és így gyarapszik a létszámuk.
  

stb.… csak a fantáziátokra van bízva!

 

Játék elején a csoport és egyéni érdekek időnként ellentétbe kerülhetnek, hiszen a résztvevők többnyire egyénileg próbálják megoldani az adott feladatot, ami a csapat gyors és biztos bukásához vezet.
Később, saját bőrükön tapasztalva -hiszen találat esetén kisebb ütést érez az ember- rájönnek a szervezett csapatjáték fontosságára és szükségszerűségére, mert az eredményes együttműködés alapfeltétele, hogy a csapat az adott cél elérésével foglalkozzon, és ne az egyéni érdekek legyenek napirenden.

A harc folyamán folyamatosan változnak a környezeti szituációk, a megoldandó feladatok. A csapat sikere a jó helyzetfelismerésen, a pontos és gyors döntéseken, valamint a megfelelő kommunikáción múlik.
A játékosok szembesülnek a stratégia, a csapatmunka és a csapattagok megfelelő tájékoztatásának fontosságával, hiszen egy rossz vagy késve meghozott döntés, nagyban befolyásolhatja az addig elért eredményeket.

A játék során maximálisan érvényesül az egy mindenkiért, mindenki egyért mondás.
A paintball fejleszti az egyének segítségnyújtási készségét, erősíti a csapatszellemet, segíti az inspiratív légkör megteremtését, és lebontja a szintek közti gátakat, ezzel segítve elő a vállalat hatékonyabb működését!

Gyere játszani!

Foglalj egy időpontot!